2018. január 1., hétfő

+one a Sashalmi kilátó

GCskil
Bár nem ez az év első találata, de hihetetlenül pazar egy helyre juthattunk el ismét. A magyar játszótéren a 2017-es év utolsó találata lett a Sashalmi kilátó.

Egy újdonsült kilátó mely közterületi kilátó itt Sashalmon. 2017. július 4-én indult az építése. A reformáció-emlékmű és a 17 méter magas kilátó, kávéző és padokkal ellátott park igazán szépre sikerült. Kilátás nyílik a budai hegyekre, a várra, a Citadellára és még a János-hegyre is.

A 17 méteres magasságba 100 lépcsőfok vezet, tengerszinti magassága 165 méteren van.
Mikor odaértünk, legnagyobb meglepetésünkre többen is voltak a kilátónál. És nem csak sima muglik, hanem természetesen geoládászok is. Magát a ládát nem is kellett keresnünk, hiszen csak egy ládász kezéből kellett átvenni.

Jöhetett a bejegyzés, majd a rejtekhely megkeresése, hiszen valahová vissza kellett rejteni. 

Persze nem csak odalenn néztünk szét, mindenképp megkellett mászni a kilátót. Irány felfelé, pár fotó és indultunk is tovább. A négykerekű logisztikában melegebb volt mint itt, mintha tél lenne, vagy valami olyasmi.


Nagyon tetszett a kilátó, örültünk, hogy ide is eljuthattunk a geocaching-nek köszönhetően.

Bízom benne, hogy az idei évben nagyon sok új láda jelenik meg itt Budapesten, hiszen van még mit megismerni Fővárosunkban.

Hamarosan írok egy bejegyzést az idei terveimről, addig is irány ki a szabadba!

Luki - The Travel Bug 2018

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése