2018. január 6., szombat

Mi sikerült a tervekből?

Igéretem, hogy még az év elején visszajelzek a korábbi terveim alapján, hogy mit várok még a 2017-es évtől. 
Még november 18-án beterveztem, hogy mi is az amit még a 2017-es évben szeretnék elérni a geoládázás terén.


Lássuk mi lett az eredmény:

Elsőként azt a célt tűztem ki magamnak, hogy legyen még ebben az évben legalább 10sikeres találatom a magyar geoládák közül.
Hát, majdnem összejött, hiszen 9 találatom lett, ami igen jó teljesítmény. Na jó, meghagytam azt az 1-et január elsejére. (+one a Sashalmi kilátó) Viszont, ha nem csak a magyar játszóteret figyeljük akkor sikerült a terv, bőven felúl teljesítettem a 10 találatot.

Másodikként annyit, hogy az sem lenne baj, hogyha legalább 1 ezek közül külföldi láda.

A magyar oldalon ez is majdnem összejött, ugyanis a határ közelében sikerült egyet lefülelnem a magyar rejtekek közül. Viszont sikerült ez a terv is, hiszen kerestem egy szlovák-magyar ládát ami két pontból áll. Az egyik pontja még meglett, de a másikat későbbre hagytam. Erről majd bővebben egy későbbi bejegyzésben, amikor meglesz a második pont is.
Továbbá pedig, a siker az osztrák ládázásnak köszönhető.  (GC5R3BP - Neptune Fountain - Neptunbrunnen)


Harmadik célom  egy újabb országkipipálása a térképen, mind a magyar, mind a nemzetközi oldalon.

Ez nem valósult meg.... még. Igen nagy cél ez, de majd talán az idei évben sikerül plusz egy újabb országba eljutnom.

Negyedik terv pedig, hogy ismét találhassak egy TB-HOTEL-t, ahová elvihetem a még nálam maradt vándorbogarat és talán hozhassak helyette másikat.

Ez a terv minden pontjában teljesült. Ausztriában kereshettünk meg egy nagyon jó kis TB-Hotelt. Vittem is és Hoztam is utazó ügynököt.

Ötödik cél, hogy az idei évben egy geocaching eseményen részt vehessek.

Ez részben teljesült! Geocaching esemény például a találkozók, geokarácsony, geoszilveszter. Sajnos nem ezekre jutottam el, de a geomikulás egyik ládáját sikeresen megtaláltuk a közelünkben.
Nyugodtan állíthatom, hogy ez a cél is sikerült.

Egészen jól zártam, zártuk az évet a geoládázások terén is. Bízom benne, hogy az idei évben legalább ennyi találat lesz mint a 2017-es évben, sőt több!
Számos tervvel készülök erre az évre, hiszen szeretnék még sok szép helyre eljutni a geocaching segítségével. Nem csak a magyar térképen akarok feltünni, hanem a szomszédos és távolabbi országokban is és nem csak "sima" ládákat keresni. Legyen benne akár esti kesserkedés, vagy valamilyen extrém ládázás is. Nem csak a hely, de a rejtek módja is legyen egy kissé eltérő a megszokottaktól.
Szeretnék különc ládákat is megkeresni, mozgókat tovább vinni és persze jómagam is szeretnék prat elrejteni. Ebben az évben már biztosan nem szeretnék valami kessertalálkozóról lemaradni, vagy travel bug cseréket kihagyni. A fő cél pedig, hogy egy újabb országban szeretnék ládázni, ahol még nem sikerült még geocaching pályafutásom alatt. (Ezekről majd egy év múlva....)

Kezdődjön hát az év, Irány ki a szabadba!

Luki - The Travel Bug - 2018

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése