2017. december 25., hétfő

+one a Kedvelt helyeink (mozgó)

Már egy ideje kifigyeltem egy "közelemben" lévő mozgót, de nem úgy jött ki a lépés, hogy egyből neki induljak.
Most, hogy pont arrafelé vezetett az utunk már nem hagyhattuk ki!

A láda neve is mutatja, hogy kedvelt helyeink, annyi biztos, hogy ez a környék nekünk is azok közé a helyekhez tartoznak amiket kedvelünk. Elég sokat járunk errefelé, pont kapóra jött ez a mozgó, hogy lefüleljük és tovább vigyük innek. Még az is lehet, hogy kishazánkba fog kerülni, de az is lehetséges, hogy ezen a környéken marad.

Jelenlegi helyszín Szlovákia! Rózsaszállás - víztározó. Kiváló éghajlati viszonyainak köszönhetően közkedvelt nyári uticél! A víztározó Szlovákia legmelegebb vizű vízdusszasztói között szerepel. Van itt üdülőközpont, sok-sok szállás is, lehet csónakot bérelni, vizibiciklizni, horgászni. Kedvelt túrista hely, mind a magyaroknak és más külföldi túristáknak egyaránt.
További látnivaló itt a nem messze lévő Divény vára, jobban mondva a romjai. Legközelebb oda is elmegyünk, azt a ládát már melegebb időben szeretnénk megkeresni.

Elég gyorsan odaértünk a cél közelébe, de előbb a nemzetközi ládához indultunk, hiszen ebben a jó időben a napsütést szerettük volna még kihasználni.

Mikor a mozgó láda felé vettük az irány vigyáznunk kellett, hiszen még most is vannak muglik, még ilyen hidegben is!
Jöhetett az aszfaltról való letérés, vagyis inkább a felfelé irányban való elindulás, hisz a rejtek a domboldalon van valahol. Mikor már az erdőben jártunk csak úgy ropogott a lábunk alatt a hó, félelmetes hangja volt, mintha a hó alatt valami mélység, meglepetés lenne.
A ládát gyorsan megtaláltuk, pontos volt a leírás - azonnal betegre is állítottuk. Irány a visszafelé, de most már ládával a kézben.
Biztosan jól el lesz a négykerekű logisztikában egy darabig, amíg nem találjuk meg neki a megfelelő helyet.

GEONEO The Travel Bug 2017

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése