2017. december 4., hétfő

GEOMIKULÁS 2017

Eljött a Mikulás ideje is, már nagyon vártuk! A geocaching.hu oldalán már pár napja meg is jelent a GEOMIKULÁS oldala, ahol azonnal figyelni kezdtem ugyan lesz e a közelünkben egy jó kis rejtés amit lefülelhetünk és talán egy kis ajándékkal térhetünk majd haza.
Hát így is lett! Az első megjelenő láda pont a Mátrában volt, mégpedig Éva és Zoli rejtése. Be is terveztük erre a hétvégére, hogy egy kis kirándulás keretében gyorsan le is fülelhessük.
Már-már hideg van és már némi havat is lehet látni a Mátrában - neki is indultunk a Máriácska Mikulásnak.
A táv nem sok, olyan 500-600 méter lehtett, pont megfelelő egy téli kis sétára. Végre kiruccantunk az erdőbe, ahol még számomra is voltak új látványosságok.

Utunk során jó volt látni, hogy nem csak mi kóválygunk ebben az időben, ezen a környéken. Még geoládászokkal is találkoztunk, bár Ők ezt nem tudták, hogy mi is a mikulás ládáért megyünk.
Gyorsan fel is értünk a Máriácskához, majd egy kis nézelődés után már indultunk is a rejtekhez. Könnyű találat volt, adta magát a mikulás ajándék. 
Még megjelenésekor kifigyeltük a tartalmát s el is döntöttük, hogy a karácsonyi dísz az pont megfelelő lesz majd számunkra. Nem csak a találati élménnyel gazdagodunk majd, hanem az ajándék dísz majd a mi fánkat ékesíti karácsonykor.
Hál' Istennek pont úgy is lett ahogyan azt elterveztük. Gyors találat, ajándék megszerez, rövid bejegyzés és gondos visszarejtés. Köszönet a rejtőknek, majd ha a fán lesz akkor biztosan tudatni fogjuk velük.
Visszarejtés után szépen lassan leereszkedtünk Füredre, majd egy kis séta után már a jó meleg, négykerekű logisztikában is voltunk - irány a hazafelé!

Köszönet a Mikulás(ok)nak!

Remélem egy karácsonyi ládát is sikerül majd elcsípnünk az idei évben.

GEONEO The Travel Bug 2017

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése