2017. december 18., hétfő

GC16MGD - TB Hotel EisenstadtLassan-lassan elérkezik az évvége, nem is lehetett máshogyan, hogy egy kicsit messzebbre is merészkedjünk, ha már ezen a környéken járunk az ország határ közelében.
Jelenlegi helyszín Eisenstadt - egy osztrák település, ahol természetesen magyar rejtek is lapul (GCESTE). A város neve Kismarton, ahol egy Esterházy-Kastély található.
Erre a helyre ahová ismét a geocaching hozott el a ládázás miatt és a karácsonyi vásár és a TB-Hotel miatt érkeztünk. Egy kicsit hűvös volt, de a séta egészen jól felmelegített bennünket. Sikeresen leparkoltunk egy kicsit távolabb a Hoteltól, de legalább egy kellemeset sétálhattunk ebben a csípős időben.

Elsőként az itt található kastélyt néztük meg, majd jöhettek az itt elrejtett ládák felkutatásai. A legkiemelkedőbb ez a láda volt, hiszen meglepetéssel várt bennünket. A rejtés helye egy forgalmas parkban, de egy kicsit eldugva a muglik elől. Jött is a meglepetés, egy postaláda. Persze a kulcsra azonnal rátaláltunk és már nyitottuk is, várva, hogy mit is tartalmaz - milyen utazók lapulnak a dobozban.
Volt ám benne bőven "travel bug" - vettünk is ki és tettünk is be, hagy utazzanak tovább a nálunk maradt bogarak is.
A láda belsejében még Munzee QR-kód is volt, azt is fotózhattam - több legyet egy csapásra. Legalább az ottani pontjaim is sokasosnak, mint ahogyan a nemzetközi ládatalálataim is.
Nagyon tetszett ez a láda, végre nem egy amolyan micro, vagy filmes dobozka amit csak gyorsan megtalálsz és ha tudsz írsz bele, majd haladsz is tovább.
Viszont a gondos visszarejtés után nekünk sem maradt más hátra, minthogy tovább álljunk egy közelben lévő másik rejtéshez....

Leltár:

 Cajun Force 9 
 Cacherpuppy on Tour 
 Ritter Theodor der Drachenjäger (1.500 Founds)

GEONEO The Travel Bug 2017
Luki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése